Mer kreativ på 20 minutter

I Thomas sitt foredrag forklarer han hvordan noen klarer å komme opp med nye, gode idéer, løsninger og innhold hele tiden, mens andre sliter med hva de skal skrive under bildet sitt på Instagram. Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative? Og kan alle lære å bli mer kreative i løpet av et kort foredrag? Ja, mener Thomas, som sier han skal spandere middag på deg om han tar feil. Så lenge du ikke er alt for kreativ med vinkartet. Foredraget gir deg en konkret fremgangsmåte så du kan komme opp med flere gode idéer neste gang du eller jobben din trenger å tenke nytt.
Thomas Engeset er en norsk regissør, programleder og innholdsprodusent med mange store TV-produksjoner under beltet. Han har skrevet og regissert innhold til alt fra MGP, Kvelden før kvelden, sommeråpent og Camp Senkveld til Alle Mot 1 og P3GULL. Hvorav sistnevnte førte til Gullrute. Han produserer også reklamefilmer og sosiale medier-innhold for alt av kommersielle aktører. På NRK1 har Thomas vært programleder for lørdagsprogrammet «Alle Mot 1» og holder også foredrag om idéutvikling, historiefortelling, sosiale medier og videoproduksjon.

Les flere nyheter

2024

Mer kreativ på 20 minutter

I Thomas sitt foredrag forklarer han hvordan noen klarer å komme opp med nye, gode idéer, løsninger og innhold hele tiden, mens andre sliter med hva de skal skrive under

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.