Disse møter du på LINK 2024

Vi offentliggjører fortløpende hvem som er klare for scenen på LINK 2024:

sanna sarromaa

Frisk finsk feminist og forfatter

Sanna Sarromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp jobben sin som lærer på Hamar, blant annet på grunn av sin frustrasjon over middelmådigheten i norsk skole. Nå er hun skribent i det konservative tidsskriftet Minerva.

På Linkkonferansen vil Sanna gi sine ferske skråblikk-kommentarer på norsk og nord-norsk mentalitet, fra sitt ståsted som finne med mange år bak seg i Norge. Gjør deg klar for bannskap og satire når Sanna entrer scenen!

Bjørn Mannsverk

Mentaltrener

Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK Bodø Glimt, Kolstad håndball, bedrifter og enkeltpersoner. Bjørn er kjent som mentaltreneren som skapte mentale mirakler i Bodø Glimt garderoben.

I 2022 ga Bjørn ut boken Kampklar. Der forteller han fra eget liv og om erfaringer fra militær trening og skarpe oppdrag som jagerflyger, fra hans egne personlige opp- og nedturer gjennom kjærlighet og sorg. Bjørn beskriver hvordan han benytter seg av ulike metoder og mentalitet for å håndtere eget stress. Disse erfaringene tok han med seg inn i fotballverdenen hvor han ble med å bygge en bærekraftig prestasjonskultur i FK Bodø Glimt for å håndtere mentalt press.

Vi oppdaterer denne siden fortløpende etterhvert som innlederne blir offentliggjort

Velkommen til LINKKONFERANSEN 2024!

Les flere nyheter

2024

Sanna Sarromaa kommer

«Norge, nordmenn og nordlendinger – hva er galt med dere?» Sanna Saromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp

2024

Bjørn kommer «hjem»

Det er med stor glede vi ønsker Bjørn Mannsverk velkommen «hjem» i september. Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.