Disse møter du på LINK 2024

Vi offentliggjører fortløpende hvem som er klare for scenen på LINK 2024:

pellegrino riccardi

Tverrkulturell ekspert, motivator og informativ edutainer

Pellegrino Riccardi er en prisbelønt foredragsholder og en av Norges absolutt beste, og mest etterspurte, på kommunikasjon, kultur og samhandling mellom mennesker.

Hvordan bygge tillit i en tid full av teknologi?

Han er ekspert på relasjoner og kommunikasjon og holder personlige, tankevekkende og morsomme foredrag. Med bakgrunn fra Italia, England og Lommedalen utenfor Oslo, har han evnen til å se ting fra flere vinkler – med humor. I sitt avslutningsforedrag på Link-konferansen vil han vise hvordan tillit og menneskelige relasjoner fortsetter å være viktig i en verden full av teknologi og endring, og hvordan det å vise omsorg for hverandre på jobben og privat også kan være med på å trekke til seg og beholde arbeidskraft.

Kimiya Sajjadi

Gründer, Big Enough Global

Kimiya Sajjadi er kjent for sitt store engasjement for økt mangfold og inkludering i norsk arbeidsliv. Hun driver Big Enough Global og har hjulpet over 100 virksomheter med å jobbe med inkludering og sitter i flere styrer. Kimiya er kjent som en aktiv stemme på LinkedIn og i media, og er god til å gi konkrete råd til hvordan å skape et mer inkluderende arbeidsliv.

På Link-konferansen vil Kimiya fortelle hvorfor mangfold er viktig, og gi eksempler på hvordan din virksomhet kan jobbe i praksis for å få til positiv endring og skape et enda mer inkluderende arbeidsmiljø.

Mangfold og inkludering – fra ord til handling

thomas engeset

Regissør, programleder og innholdsprodusent

Thomas Engeset er en norsk regissør, programleder og innholdsprodusent med mange store TV-produksjoner under beltet. Han har skrevet og regissert innhold til alt fra MGP, Kvelden før kvelden, sommeråpent og Camp Senkveld til Alle Mot 1 og P3GULL. Hvorav sistnevnte førte til Gullrute. Han produserer også reklamefilmer og sosiale medier-innhold for alt av kommersielle aktører. På NRK1 har Thomas vært programleder for lørdagsprogrammet "Alle Mot 1" og holder også foredrag om idéutvikling, historiefortelling, sosiale medier og videoproduksjon.

Mer kreativ på 20 minutter

I Thomas sitt foredrag forklarer han hvordan noen klarer å komme opp med nye, gode idéer, løsninger og innhold hele tiden, mens andre sliter med hva de skal skrive under bildet sitt på Instagram. Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative? Og kan alle lære å bli mer kreative i løpet av et kort foredrag? Ja, mener Thomas, som sier han skal spandere middag på deg om han tar feil. Så lenge du ikke er alt for kreativ med vinkartet. Foredraget gir deg en konkret fremgangsmåte så du kan komme opp med flere gode idéer neste gang du eller jobben din trenger å tenke nytt.

sanna sarromaa

Frisk finsk feminist og forfatter

Sanna Sarromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp jobben sin som lærer på Hamar, blant annet på grunn av sin frustrasjon over middelmådigheten i norsk skole. Nå er hun skribent i det konservative tidsskriftet Minerva.

På Linkkonferansen vil Sanna gi sine ferske skråblikk-kommentarer på norsk og nord-norsk mentalitet, fra sitt ståsted som finne med mange år bak seg i Norge. Gjør deg klar for bannskap og satire når Sanna entrer scenen!

Bjørn Mannsverk

Mentaltrener

Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK Bodø Glimt, Kolstad håndball, bedrifter og enkeltpersoner. Bjørn er kjent som mentaltreneren som skapte mentale mirakler i Bodø Glimt garderoben.

I 2022 ga Bjørn ut boken Kampklar. Der forteller han fra eget liv og om erfaringer fra militær trening og skarpe oppdrag som jagerflyger, fra hans egne personlige opp- og nedturer gjennom kjærlighet og sorg. Bjørn beskriver hvordan han benytter seg av ulike metoder og mentalitet for å håndtere eget stress. Disse erfaringene tok han med seg inn i fotballverdenen hvor han ble med å bygge en bærekraftig prestasjonskultur i FK Bodø Glimt for å håndtere mentalt press.

Tanja lund-lyngmo

Fargerik gründer fra Alta

Tanja Elina Lund-Lyngmo er en fargerik gründer fra Alta, som har gått fra utbrenthet og depresjon til å bli leder i egen bedrift.

Gjennom Musikk & Mestring er hun musikalsk leder for Demenskoret Alta, foredragsholder, konferansier, sanger, treningsinstruktør, kulturskolelærer, produsent og er ganske lik Pippi: "det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert".

På dag 2 får vi åpningsforedraget «Mestringsmedisin – verktøy for et enda bedre liv" hvor hun snakker om hvordan vi kan forebygge demens og uheldig aldring. Hun ønsker å dele forskning og lifehacks for hvordan du kan utnytte ditt fulle potensiale for et lengre og friskere liv.

Vi oppdaterer denne siden fortløpende etterhvert som innlederne blir offentliggjort

Velkommen til LINKKONFERANSEN 2024!

Les flere nyheter

2024

Mestringsmedisin

På dag 2 får vi åpningsforedraget «Mestringsmedisin – verktøy for et enda bedre liv» hvor hun snakker om hvordan vi kan forebygge demens og uheldig aldring. Hun ønsker å dele

2024

Pellegrino Riccardi kommer

Hvordan bygge tillit i en tid full av teknologi? Pellegrino Riccardi er en prisbelønt foredragsholder og en av Norges absolutt beste, og mest etterspurte, på kommunikasjon, kultur og samhandling mellom

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.