Pellegrino Riccardi kommer

Hvordan bygge tillit i en tid full av teknologi?

Pellegrino Riccardi er en prisbelønt foredragsholder og en av Norges absolutt beste, og mest etterspurte, på kommunikasjon, kultur og samhandling mellom mennesker.

Han er ekspert på relasjoner og kommunikasjon og holder personlige, tankevekkende og morsomme foredrag. Med bakgrunn fra Italia, England og Lommedalen utenfor Oslo, har han evnen til å se ting fra flere vinkler – med humor.

I sitt avslutningsforedrag på Link-konferansen vil han vise hvordan tillit og menneskelige relasjoner fortsetter å være viktig i en verden full av teknologi og endring, og hvordan det å vise omsorg for hverandre på jobben og privat også kan være med på å trekke til seg og beholde arbeidskraft.

 

Les flere nyheter

2024

Mestringsmedisin

På dag 2 får vi åpningsforedraget «Mestringsmedisin – verktøy for et enda bedre liv» hvor hun snakker om hvordan vi kan forebygge demens og uheldig aldring. Hun ønsker å dele

2024

Pellegrino Riccardi kommer

Hvordan bygge tillit i en tid full av teknologi? Pellegrino Riccardi er en prisbelønt foredragsholder og en av Norges absolutt beste, og mest etterspurte, på kommunikasjon, kultur og samhandling mellom

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.