Mestringsmedisin

På dag 2 får vi åpningsforedraget «Mestringsmedisin – verktøy for et enda bedre liv» hvor hun snakker om hvordan vi kan forebygge demens og uheldig aldring. Hun ønsker å dele forskning og lifehacks for hvordan du kan utnytte ditt fulle potensiale for et lengre og friskere liv.

Foto: Frank Rune Isaksen, Frikant

Tanja Elina Lund-Lyngmo er en fargerik gründer fra Alta, som har gått fra utbrenthet og depresjon til å bli leder i egen bedrift.

Gjennom Musikk & Mestring er hun musikalsk leder for Demenskoret Alta, foredragsholder, konferansier, sanger, treningsinstruktør, kulturskolelærer, produsent og er ganske lik Pippi: «det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert».

Les flere nyheter

2024

Mestringsmedisin

På dag 2 får vi åpningsforedraget «Mestringsmedisin – verktøy for et enda bedre liv» hvor hun snakker om hvordan vi kan forebygge demens og uheldig aldring. Hun ønsker å dele

2024

Pellegrino Riccardi kommer

Hvordan bygge tillit i en tid full av teknologi? Pellegrino Riccardi er en prisbelønt foredragsholder og en av Norges absolutt beste, og mest etterspurte, på kommunikasjon, kultur og samhandling mellom

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.