Sanna Sarromaa kommer

«Norge, nordmenn og nordlendinger – hva er galt med dere?»

Sanna Saromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp jobben sin som lærer på Hamar, blant annet på grunn av sin frustrasjon over middelmådigheten i norsk skole.

Nå er hun skribent i det konservative tidsskriftet Minerva. På Link-konferansen vil Sanna gi sine ferske skråblikk-kommentarer på norsk og nord-norsk mentalitet, fra sitt ståsted som finne med mange år bak seg i Norge. Gjør deg klar for bannskap og satire når Sanna entrer scenen!

Les flere nyheter

2024

Sanna Sarromaa kommer

«Norge, nordmenn og nordlendinger – hva er galt med dere?» Sanna Saromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp

2024

Bjørn kommer «hjem»

Det er med stor glede vi ønsker Bjørn Mannsverk velkommen «hjem» i september. Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.