Bjørn kommer «hjem»

Det er med stor glede vi ønsker Bjørn Mannsverk velkommen «hjem» i september.

Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK Bodø Glimt, Kolstad håndball, bedrifter og enkeltpersoner. Bjørn er kjent som mentaltreneren som skapte mentale mirakler i Bodø Glimt garderoben.

I 2022 ga Bjørn ut boken Kampklar. Der forteller han fra eget liv og om erfaringer fra militær trening og skarpe oppdrag som jagerflyger, fra hans egne personlige opp- og nedturer gjennom kjærlighet og sorg. Bjørn beskriver hvordan han benytter seg av ulike metoder og mentalitet for å håndtere eget stress. Disse erfaringene tok han med seg inn i fotballverdenen hvor han ble med å bygge en bærekraftig prestasjonskultur i FK Bodø Glimt for å håndtere mentalt press.

Les flere nyheter

2024

Sanna Sarromaa kommer

«Norge, nordmenn og nordlendinger – hva er galt med dere?» Sanna Saromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp

2024

Bjørn kommer «hjem»

Det er med stor glede vi ønsker Bjørn Mannsverk velkommen «hjem» i september. Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.