Bjørn kommer «hjem»

Det er med stor glede vi ønsker Bjørn Mannsverk velkommen «hjem» i september.

Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK Bodø Glimt, Kolstad håndball, bedrifter og enkeltpersoner. Bjørn er kjent som mentaltreneren som skapte mentale mirakler i Bodø Glimt garderoben.

I 2022 ga Bjørn ut boken Kampklar. Der forteller han fra eget liv og om erfaringer fra militær trening og skarpe oppdrag som jagerflyger, fra hans egne personlige opp- og nedturer gjennom kjærlighet og sorg. Bjørn beskriver hvordan han benytter seg av ulike metoder og mentalitet for å håndtere eget stress. Disse erfaringene tok han med seg inn i fotballverdenen hvor han ble med å bygge en bærekraftig prestasjonskultur i FK Bodø Glimt for å håndtere mentalt press.

Les flere nyheter

2024

Mestringsmedisin

På dag 2 får vi åpningsforedraget «Mestringsmedisin – verktøy for et enda bedre liv» hvor hun snakker om hvordan vi kan forebygge demens og uheldig aldring. Hun ønsker å dele

2024

Pellegrino Riccardi kommer

Hvordan bygge tillit i en tid full av teknologi? Pellegrino Riccardi er en prisbelønt foredragsholder og en av Norges absolutt beste, og mest etterspurte, på kommunikasjon, kultur og samhandling mellom

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.