Deltakerinfo 2023

Kjære deltaker!

Onsdag 20. september braker det endelig løs med årets LINK-konferanse. Vi gleder oss veldig til å ta imot deg i Finnmarkssalen på Scandic Hotel Alta!

Her kommer litt praktisk informasjon det kan være nyttig å lese før du kommer. Det vil bli sendt ut en sms med link til konferanse-app der all relevant informasjon er tilgjengelig.

Workshop REELY

Workshopen holdes i møterom Sandia fra klokken 08.30. Det blir servert kaffe/te og frukt. Workshopen er for de som har meldt seg på.

Workshop med speedmeeting og lunsj

Workshopen arrangeres i møterom Øst-Finnmark fra klokken 09.30. Det blir servert lunsj til deltakerne på workshopen. Workshopen er for forhåndspåmeldte deltakere.

LINK-konferansen

Registreringen åpner kl. 10.00. Det deles ut navneskilt, armbånd og drikkebonger. Dørene til konferansesalen åpnes kl. 11.00. Konferansen starter klokken 11.30.

Ishavskraft-vorspiel

Ishavskraft inviterer til sitt populære vorspiel i Midt- og Øst-Finnmark på Scandic Hotel Alta kl. 18:00. Det blir DJ, det blir forfriskninger det blir og lett servering.

TRÅDLØST NETT

SSID: Serit Link2023 Passord: Link2023

Festmiddag

Vorspiel og festmiddag foregår innendørs, antrekk er pent, men uformelt. Festmiddagen starter presis kl. 19.30 i konferansesalen. Inngang til festmiddagen blir gjennom vorspiellokalene.

Til middag får vi servert en spennende treretters meny med svært lokale råvarer, omhyggelig komponert og presentert kjøkkensjef Hasse Kåberg.

Forhåndsbestilt drikkepakke: Drikkebonger ble utlevert ved registrering. Drikkepakker og annen drikke kan bestilles via QR-kode på bordene.

Ishavskrafts Miljøpris, LINK-prisen og Innovasjon Norges gründerpris deles ut under middagen.

Pål Riise er kveldens konferansier. Vi gleder oss til å presentere kveldens underholdningsbidrag, som foreløpig er hemmelig.

NACHSPIEL I NORDLYSBAREN

Det blir nachspiel i Nordlysbaren, der de har åpen servering til klokken 02.00.

MENY UNDER FESTMIDDAGEN

FORRETT

Stillehavslaks i tre smaker

Gravet med sennep og gressløk aioli, Marinert i rosepepper og gin Varmrøkt med urteaioli Inneholder: F, Sn, E,

Vin: Le Versant Organic Sauvignon Blanc

hovedrett

Ølbressert oksekjøtt fra Mathilassi Gård

Med honningbakt gulrot, bakte beter saltbakt gulløye og ølsjy Inneholder: M, G(hvete), Sl, Su,

Vin: Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo

DESSERT

Jordbærmousse i terteform

med jordbær fra Alta. Inneholder: M, E

Dessertvin: Royal Tokaj Late Harvest

Eiere:

Hovedsamarbeidspartner:

Samarbeidspartnere:

Les flere nyheter

2024

Mestringsmedisin

På dag 2 får vi åpningsforedraget «Mestringsmedisin – verktøy for et enda bedre liv» hvor hun snakker om hvordan vi kan forebygge demens og uheldig aldring. Hun ønsker å dele

2024

Pellegrino Riccardi kommer

Hvordan bygge tillit i en tid full av teknologi? Pellegrino Riccardi er en prisbelønt foredragsholder og en av Norges absolutt beste, og mest etterspurte, på kommunikasjon, kultur og samhandling mellom

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.