Kjære deltaker!

Onsdag 20. september braker det endelig løs med årets LINK-konferanse. Vi gleder oss veldig til å ta imot deg i Finnmarkssalen på Scandic Hotel Alta!

Her kommer litt praktisk informasjon det kan være nyttig å lese før du kommer. Det vil bli sendt ut en sms med link til konferanse-app der all relevant informasjon er tilgjengelig.

Workshop REELY

Workshopen holdes i møterom Sandia fra klokken 08.30. Det blir servert kaffe/te og frukt. Workshopen er for de som har meldt seg på.

Workshop med speedmeeting og lunsj

Workshopen arrangeres i møterom Øst-Finnmark fra klokken 09.30. Det blir servert lunsj til deltakerne på workshopen. Workshopen er for forhåndspåmeldte deltakere.

LINK-konferansen

Registreringen åpner kl. 10.00. Det deles ut navneskilt, armbånd og drikkebonger. Dørene til konferansesalen åpnes kl. 11.00. Konferansen starter klokken 11.30.

Ishavskraft-vorspiel

Ishavskraft inviterer til sitt populære vorspiel i Midt- og Øst-Finnmark på Scandic Hotel Alta kl. 18:00. Det blir DJ, det blir forfriskninger det blir og lett servering.

TRÅDLØST NETT

SSID: Serit Link2023 Passord: Link2023

Festmiddag

Vorspiel og festmiddag foregår innendørs, antrekk er pent, men uformelt. Festmiddagen starter presis kl. 19.30 i konferansesalen. Inngang til festmiddagen blir gjennom vorspiellokalene.

Til middag får vi servert en spennende treretters meny med svært lokale råvarer, omhyggelig komponert og presentert kjøkkensjef Hasse Kåberg.

Forhåndsbestilt drikkepakke: Drikkebonger ble utlevert ved registrering. Drikkepakker og annen drikke kan bestilles via QR-kode på bordene.

Ishavskrafts Miljøpris, LINK-prisen og Innovasjon Norges gründerpris deles ut under middagen.

Pål Riise er kveldens konferansier. Vi gleder oss til å presentere kveldens underholdningsbidrag, som foreløpig er hemmelig.

NACHSPIEL I NORDLYSBAREN

Det blir nachspiel i Nordlysbaren, der de har åpen servering til klokken 02.00.

MENY UNDER FESTMIDDAGEN

FORRETT

Stillehavslaks i tre smaker

Gravet med sennep og gressløk aioli, Marinert i rosepepper og gin Varmrøkt med urteaioli Inneholder: F, Sn, E,

Vin: Le Versant Organic Sauvignon Blanc

hovedrett

Ølbressert oksekjøtt fra Mathilassi Gård

Med honningbakt gulrot, bakte beter saltbakt gulløye og ølsjy Inneholder: M, G(hvete), Sl, Su,

Vin: Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo

DESSERT

Jordbærmousse i terteform

med jordbær fra Alta. Inneholder: M, E

Dessertvin: Royal Tokaj Late Harvest

Eiere:

Hovedsamarbeidspartner:

Samarbeidspartnere: