Onsdag 20. september braker det endelig løs med årets LINK-konferanse. Vi gleder oss veldig til å ta imot deg i Finnmarkssalen på Scandic Hotel Alta!
Her kommer litt praktisk informasjon det kan være nyttig å lese før du kommer. Det vil bli sendt ut en sms med link til konferanse-app der all relevant informasjon er tilgjengelig.
Workshop REELY
Workshopen holdes i møterom Sandia fra klokken 08.30. Det blir servert kaffe/te og frukt. Workshopen er for de som har meldt seg på.
Workshop med speedmeeting og lunsj
Workshopen arrangeres i møterom Øst-Finnmark fra klokken 09.30. Det blir servert lunsj til deltakerne på workshopen. Workshopen er for
forhåndspåmeldte deltakere.
LINK-konferansen
Registreringen åpner kl. 10.00. Det deles ut
navneskilt, armbånd og drikkebonger. Dørene til konferansesalen åpnes kl. 11.00. Konferansen starter klokken 11.30.
Ishavskraft-vorspiel
Ishavskraft inviterer til sitt populære vorspiel i Midt- og Øst-Finnmark på Scandic Hotel Alta kl. 18:00. Det blir DJ, det blir forfriskninger det blir og lett servering.
TRÅDLØST NETT
SSID: Serit Link2023 Passord: Link2023
Festmiddag
Vorspiel og festmiddag foregår innendørs, antrekk er pent, men uformelt. Festmiddagen starter presis kl. 19.30 i konferansesalen. Inngang til festmiddagen blir gjennom vorspiellokalene.
Til middag får vi servert en spennende treretters meny med svært lokale råvarer, omhyggelig komponert og presentert kjøkkensjef Hasse Kåberg.
Forhåndsbestilt drikkepakke: Drikkebonger ble utlevert ved registrering. Drikkepakker og annen drikke kan bestilles via QR-kode på bordene.
Ishavskrafts Miljøpris, LINK-prisen og Innovasjon Norges gründerpris deles ut under middagen.
Pål Riise er kveldens konferansier. Vi gleder oss til å presentere kveldens underholdningsbidrag, som
foreløpig er hemmelig.
NACHSPIEL I NORDLYSBAREN
Det blir nachspiel i Nordlysbaren, der de har åpen
servering til klokken 02.00.
MENY UNDER FESTMIDDAGEN
FORRETT
Stillehavslaks i tre smaker
Gravet med sennep og gressløk aioli,
Marinert i rosepepper og gin
Varmrøkt med urteaioli
Inneholder: F, Sn, E,
Vin: Le Versant Organic Sauvignon Blanc
hovedrett
Ølbressert oksekjøtt fra Mathilassi Gård
Med honningbakt gulrot, bakte beter saltbakt gulløye og ølsjy
Inneholder: M, G(hvete), Sl, Su,