Disse møter du på LINK 2024

Vi offentliggjører fortløpende hvem som er klare for scenen på LINK 2024:

thomas engeset

Regissør, programleder og innholdsprodusent

Thomas Engeset er en norsk regissør, programleder og innholdsprodusent med mange store TV-produksjoner under beltet. Han har skrevet og regissert innhold til alt fra MGP, Kvelden før kvelden, sommeråpent og Camp Senkveld til Alle Mot 1 og P3GULL. Hvorav sistnevnte førte til Gullrute. Han produserer også reklamefilmer og sosiale medier-innhold for alt av kommersielle aktører. På NRK1 har Thomas vært programleder for lørdagsprogrammet "Alle Mot 1" og holder også foredrag om idéutvikling, historiefortelling, sosiale medier og videoproduksjon.

Mer kreativ på 20 minutter

I Thomas sitt foredrag forklarer han hvordan noen klarer å komme opp med nye, gode idéer, løsninger og innhold hele tiden, mens andre sliter med hva de skal skrive under bildet sitt på Instagram. Hva er det egentlig som gjør de kreative så kreative? Og kan alle lære å bli mer kreative i løpet av et kort foredrag? Ja, mener Thomas, som sier han skal spandere middag på deg om han tar feil. Så lenge du ikke er alt for kreativ med vinkartet. Foredraget gir deg en konkret fremgangsmåte så du kan komme opp med flere gode idéer neste gang du eller jobben din trenger å tenke nytt.

sanna sarromaa

Frisk finsk feminist og forfatter

Sanna Sarromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp jobben sin som lærer på Hamar, blant annet på grunn av sin frustrasjon over middelmådigheten i norsk skole. Nå er hun skribent i det konservative tidsskriftet Minerva.

På Linkkonferansen vil Sanna gi sine ferske skråblikk-kommentarer på norsk og nord-norsk mentalitet, fra sitt ståsted som finne med mange år bak seg i Norge. Gjør deg klar for bannskap og satire når Sanna entrer scenen!

Bjørn Mannsverk

Mentaltrener

Bjørn Mannsverk er utdannet jagerflyger, forfatter og jobber i dag som mentaltrener på heltid i Oljefondet, FK Bodø Glimt, Kolstad håndball, bedrifter og enkeltpersoner. Bjørn er kjent som mentaltreneren som skapte mentale mirakler i Bodø Glimt garderoben.

I 2022 ga Bjørn ut boken Kampklar. Der forteller han fra eget liv og om erfaringer fra militær trening og skarpe oppdrag som jagerflyger, fra hans egne personlige opp- og nedturer gjennom kjærlighet og sorg. Bjørn beskriver hvordan han benytter seg av ulike metoder og mentalitet for å håndtere eget stress. Disse erfaringene tok han med seg inn i fotballverdenen hvor han ble med å bygge en bærekraftig prestasjonskultur i FK Bodø Glimt for å håndtere mentalt press.

Vi oppdaterer denne siden fortløpende etterhvert som innlederne blir offentliggjort

Velkommen til LINKKONFERANSEN 2024!

Les flere nyheter

2024

Mer kreativ på 20 minutter

I Thomas sitt foredrag forklarer han hvordan noen klarer å komme opp med nye, gode idéer, løsninger og innhold hele tiden, mens andre sliter med hva de skal skrive under

2024

Sanna Sarromaa kommer

«Norge, nordmenn og nordlendinger – hva er galt med dere?» Sanna Saromaa er den frittalende finske universitetslektoren og forfatteren kjent gjennom sine skarpe kommentar-artikler i VG. Nylig sa hun opp

Et årlig høydepunkt

LINK skal være et årlig høydepunkt for aktører, gründere og entreprenører i privat næringsliv, samt offentlige organisasjoner som er involvert i utvikling av næringslivet i Finnmark.